Ce informatii importante despre prezervativ trebuie stiute pentru a garanta eficienta acestuia

Pentru a avea garantia sigurantei in timpul actului sexual trebuie tinut cont de cateva aspecte importante si nu se alege niciodata la intamplare. Chiar daca este un subiect destul de evitat de catre tineri, acesta ar trebui dezbatut de catre cei doi parteneri astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii pentru sanatatea si siguranta lor. Mai jos va prezentam cateva informatii de mare utilitate.

Tu stii sa folosesti un prezervativ? Stii cum se aplica lubrifiantul? Daca nu stii, iti spunem noi. Ei bine, acesta, nu se pune pe prezervativ, ci inauntrul sau. De asemenea, intai se aplica prezervativul si apoi lubrifiantul. Este evident de ce acesta nu se pune inauntru: pentru ca risti ca acesta sa alunece si nu isi doreste nimeni acest lucru.

Prezervativul – afla cum se previne o sarcina si bolile cu transmitere sexuala cu ajutorul acestuia

prezervative durexImportant de spus despre acesta este si faptul ca nu trebuie refolosit sub nicio forma. Consecintele nu vor fi unele bune. Chiar daca incerci sa nu faci cheltuieli prea mari este posibil ca apoi sa cheltui mai multi bani avand in vedere consecintele care ar putea sa apara si pe care nu ti le doresti.

Trebuie tinut cont de faptul ca trebuie sa existe protectie si in cazul sexului oral. Astfel, si in acest caz trebuie sa apelezi la prevervativ, fara doar si poate. Asta pentru ca transmiterea bolilor se realizeaza prin contactul fluidelor corpului si mucoase. Astfel ca, infectiile se transmit prin contactul direct acele zone.

Pentru a preveni cat mai bine bolile cu transmitere sexuala trebuie sa te asiguri ca prezervativul este realizat dintr-un material cat mai bun. In acest caz, puteti opta pentru un model realizat din latex. Despre achizitia acestuia trebuie stiut ca nu trebuie luat o prescriptie medicala. De asemenea, este important de stiut faptul ca acesta se achizitioneaza din farmacii pentru a avea o mai buna siguranta.

Daca este folosit cum trebuie, acesta protejeaza intr-o proportie destul de mare de aparitia bolilor si a unei sarcini. Mai exact, cu pana la 97%.  De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca acesta ofera protectie si incazul protectiei de virusurile papiloma umane (HPV).

Trebuie spus si faptul ca barbatii fac o greseala atunci cand aleg sa cumpere prezervative de dimensiuni mai mari.  Acestia se simt jenati si au dorinta de a epata si aleg astfel de modele, ceea ce este un dezavantaj. Astfel, acesta lucru va veni cu dezavantaje. Senzatia de disconfort si lipsa sigurantei sunt aspecte care vor afecta destul de mult. De asemenea, se va reduce si calitatea actului sexual. Insa, marele dezavantaj in acest caz este faptul ca exista un risc mai mare de a contacta o boala cu transmitere sexuala, precum si a apritia unei sarcini, acestea fiind aspecte pe care nu si le doreste niciun cuplu.

Asadar, pentru sanatatea dumneavoastra si pentru o protectie cat mai buna alegeti sa utilizati prezervativul. Acesta este important intrucat va ajuta sa conferiti incredere partenerei dumneavoastra, iar acesta lucru va va face sa va simtiti mai bine. Mai multe pe siteul https://blackbeauty.ro/