Ceea ce face ca produsul Eco Slim sa fie grozav: Ingredientele

Produsul Eco Slim a prins la public foarte bine in ultimul an si foarte multe persoane l-au folosit. Totusi, nu ne-am pus niciodata intrebarea, de ce este Eco Slim atat e eficient daca este folosit corect in curele de slabire cu dietele corespunzatoare?

Eco Slim contine Guarana

Boabele de Guarana are una dintre cele mai mari concentratii de cafeina din plante. Ar putea contine o concentratie de cafeina incepand de la 3,6 pana la 5,8%. Boabele de guarana par sa favorizeze mentinerea starii de alerta atunci cand sunt consumate in timpul zilei. Boabele de guarana pot stimula performantele mentale si starea de alerta la oamenii care au fost deprivati de somn.

Exista dovezi ca guarana- atunci cand e folosita in combinatie cu alte suplimente precum Eco Slim – poate promova pierderea in greutate. Boabele de guarana ar putea functiona cel mai bine atunci cand sunt folosite in combinatie cu compusii polifenolici care se afla in ceaiul verde, care sunt de asemenea o parte a formulei Eco Slim

Ginseng siberian

eco slimGinsengul siberian (Eleuthero) este clasificat ca o planta adaptogenica. Plantele adaptogene din Eco Slim par sa functioneze subtil cu corpul intr-un mod sistemic pentru a stimula starea generala de sanatate. Acest tip de planta adaptogena este cunoscut pentru faptul ca iti ajuta corpul sa se adapteze la schimbarile produse in mediul inconjurator.

Eco Slim pare, de asemenea, sa iti ajute corpul sa se adapteze la conditiile de stres si iti face raspunsul la stres mai eficient. De asemenea, are un rol benefic asupra memoriei si te ajuta sa iti pastrezi mintea limpede, chiar si in cele mai stresante situatii. Aceasta planta te ajuta sa te bucuri de o energie sustinuta pe termen lung, ara efectele care apar la utilizarea altor stimulanti, precum cafeina.

Monohidratul de creatina

Creatina- cumparata in mod obisnuit sub forma de pudre aromate si amestecate cu lichide- creste abilitatea corpului de a produce energie in mod rapid ceea ce face o chestie foarte eficienta din Eco Slim.  Cu mai multa energie, te poti antrena mai mult si mai des, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate mai rapide. Eco Slim e folosita pentru a spori forta fizica. Cercetarile au aratat ca creatina este mai eficienta in antrenamente foarte intense si in activitati explozive, printre care se numara antrenamentele cu greutati si sporturi care necesita izbucniri rapide de efort, cum ar fi fotbal, baseball sau alergatul.

Ceaiul verde. Eco Slim contine ceai verde?

Ceaiul verde accelereaza metabolismul. Polifenoli care se gasesc in ceaiul verde functioneaza prin intensificarea oxidarii grasimilor si a ratei in care corpul tau transforma mancarea in calorii. Oamenii de stiinta considera ca ceaiul verde afecteaza in mod pozitiv peretii vaselor de sange, ducand la relaxarea lor si la o rezistenta mai mare la schimbarile tensiunii arteriale. Poate de asemenea sa protejeze de formarea cheagurilor de sange, care sunt cauza principala a atacurilor de cord. Catechinele din ceaiul verde prezinta puternice proprietati antivirale si antibacteriene, ceea ce le face sa fie eficiente in tratamentul diferitor afectiuni, incepand de la o simpla infectie pana la cancer.

Rhodiola rosea

Rhodiola e folosita pentru cresterea nivelelor de energie, rezistenta, forta si a capacitatii mentale si, fiind o asa zisa planta “adaptogena”, ajuta corpul sa se adapteze si sa reziste la stres. Este, de asemenea, folosita pentru imbunatatirea performantelor atletice, la scurtarea timpului de recuperare dupa sesiunile de antrenament, la imbunatatirea functiei sexuale. Eco Slim in lupta contra depresiei si in lupta contra afectiunilor cardiace, cum ar fi aritmiile si colesterolul marit. In privinta oboselii, rhodiola pare sa fie capabila sa reduca semnificativ efectele epuizarii fizice care rezulta intr-o senzatie de oboseala in timpul curelor.