Cauzele spirituale ale bolilor

Corpul nostru, corpul fizic este doar expresia materiala a sufletului. Este practic haina pe care o imbraca spiritul pentru a face lucruri, a putea realiza obiective. Orice detracare a sanatatii spiritului se rasfrange automat asupra corpului. Asadar orice afectiune pe care o suferim are o cauza dincolo de corpul uman, deoarece orice manifestare fizica are originea in planurile spirituale.

Oamenii privesc boala ca pe un lucru rau, un ghinion in viata lor, mai ales cand este vorba de o boala ereditara sau luata de la alta persoana. Nimeni nu se gandeste ca boala este doar un semnal al corpului, semnal pe care subconstiinta ti-l dicteaza atunci cand ai actionat gresit, faci un lucru rau, faci altei persoane un rau voit, spui vorbe rele sau orice alte lucruri care se opun legii iubirii.

Totul tine de persoana ta, daca ai receptat mesajul si daca vei face ceva in privinta asta. In vindecarea unei boli, in mare masura este implicat psihicul. Trebuie sa fi optimist si sa faci fapte buna pentru a ajuta spiritul. El trimite semnale de ameliorare a bolii.

Atunci cand boala s-a instalat de mult timp in corpul tau, atunci starea de rau va persista, inseamna ca boala este puternica si spiritul trage semnalul de alarma. In astfel de cazuri trebuie sa te gandesti, sa reflectezi asupra faptelor tale si sa revi pe drumul cel bun.

Orice afectiune inceteaza atunci cand ai inteles mesajul. Nicio afectiune, boala sau accident nu este intamplatoare. Orice suferinta inceteaza cu atat mai repede cu cat omul arata ca s-a schimbat si crede in vindecarea sa. Exista mii de boli, insa cauza este una singura : insuficienta iubire pentru Dumnezeu.

In zilele de azi oamenii uita de Dumnezeu si se avanta spre a pretui mai mult materialul, casa, masina, faima pe care o au si depind din ce in ce mai mult de aceste lucruri. Cu cat cufundarea in uman este mai mare, cu atat bolnavirea va fi mai grea. Toate aceste boli se lecuiesc intr-un singur mod: sa accepti pierderea umanului, sa vezi in aceasta vointa divina si sa intelegi ca fara boala nu exista dezvoltare spirituala.

Sanatatea este o stare de puritate a gandului, de echilibru emotional, de armonie cu vibratiile divine in care sufletul isi are originea si lacasul. Ea nu este un scop sau un sens, este o manifestare continua a echilibrului pe toate planurile, fizic, energetic si spiritual.