Transplantul de păr FUE

Tehnica FUE este o metodă de tratament prin intermediul transferului de păr. Cu aceasta tehnică, părul dumneavoastră rar devine mai des şi creşte din nou şi în zonele în care va confruntati cu caderea părului. A fost dezvoltată în  anii recenţi şi este acum utilizată la scară largă. Scopul de bază al tratamentului este de a lua celule stem din părţi mai puţin observabile ale corpului şi de a le transplanta pe zona feţei. Este o metodă naturală şi din acest motiv este preferată de mulţi oameni în ziua de azi.

Mai întâi se aplică anestezia pe zona din care sunt prelevate celule stem în intervenţiile realizate prin intermediul tehnicii FUE. După ce anestezia îsi face efectul, celule stem din orice zonă a corpului dumneavoastră sunt recoltate cu ajutorul unor mici ace.

Ulterior acestea sunt transferate în zona care suferă de pierderea părului. Nu veti resimţii durere în timpul tratamentului sau după acesta.  Nu vor ramane cicatrici sau cusături în zona din care sunt prelevate celule stem. Este posibil să observaţi punctişoare roşii timp de 10 zile, dar acestea vor dispărea în timp.

Aceste puncte rezultă din prelevarea celulelor stem prin intermediul acelor. Perioada de recuperare pentru această tehnică este scurtă: de obicei durează între 4 şi 6 luni fără tratament aditional.  Această tehnică se aplică pentru transplantul de păr capilar, mustata şi barba.

Deorece perioada de recuperare este în general de 2-3 zile, mulţi pacienţi apreciază aceasta tehnică şi doctorii preferă întodeauna să o utilizeze. Ea salvează o cantitate importantă de timp atât pentru doctori cât şi pentru pacienţi. Acest tratament trebuie efectuat de medici profesionişti cu experienţă; in caz contrar este posibil să nu obtineţi rezultate pozitive.

Tehnica FUE este mai usoară decât tehnica FUT şi necesită un timp mai scurt. Rata de succes este foarte mare. De cealaltă parte, rata de succes a tehnicii FUT este foarte scazută. Tehnică FUE ar trebui să fie aplicată mai ales în transplanturi de păr, sprâncene, barbă și mustață. Tehnica FUT nu este un tratament modern și ar trebui să fie o a doua opțiune pentru clienți.

Rota Transplat de Păr aplică cu succes tehnica FUE şi a atras clienţi în domeniul de îngrijire a sănătăţii de ani de zile, oferindu-le acestora un personal experimentat si echipament tehnic de înaltă calitate. Dacă doriti să faceţi un transplant de păr puteţi contacta centrele noastre din Izmir şi Istanbul. Contactați-ne și obține-ti părul visat chiar astăzi!