3 Sfaturi pentru folosirea in siguranta a pastilelor de slabit

Folosirea de pastile de slabit pentru pierderea kilogramelor in plus este una dintre cele mai usoare metode de slabire. Exista multe discutii in ceea ce priveste eficienta acestei metode, insa in general cei mai multi experti in domeniu se pun de acord ca pastilele de slabit functioneaza in conditiile in care acestea sunt folosite in conformitate cu prospectul, se evita folosirea pe termen lung si se consulta medicul inainte de folosire.

Internetul este una dintre sursele principale de informatie in ceea ce priveste pastilele pentru slabit, iar persoanele care intentioneaza sa foloseasca aceasta metoda sunt sfatuite sa consulte mai intai site-uri oficiale sau alte site-uri de specialitate ce contin review-uri avizate dar si povesti ale persoanelor care au incercat deja respectiva sau respectivele pastile.

In general, pastilele de slabit cu adevarat eficiente sunt pastilele ce ajung sa fie prezentate in emisiuni de incredere precum cea a doctorului Oz si aduna un numar mare de recenzii pozitive in mediul online.

Trebuie luat in calcul faptul ca modul in care o pastila pentru slabit sau un anume tip de dieta va functiona sau nu, are o mare legatura cu organismul fiecarei persoane in parte.

Pentru o folosire corecta a dietelor cu pastile de slabit si pentru rezultate garantate, exista o serie de sfaturi ce trebuie urmate indiferent de tipul de pastile ales:

  1. Pastilele de slabit nu trebuie folosite pe termen lung – acest lucru este mentionat adesea pe site-uri sau in articole ce trateaza eficienta si siguranta pastilelor de slabit. In definitiv, orice aliment sau substanta in exces poate deveni daunatoare si chiar toxica. Pe acelasi principiu, pastilele pentru slabit folosite pe perioade mai lungi de trei luni pot incepe sa aiba efectul opus sau pot inceta sa mai aiba efect. Pericolul este acela ca odata ce organismul nu mai reactioneaza la substantele active din pastilele de slabit, aproape orice dieta incercata ulterior isi pierde eficienta.
  2. Pe parcursul dietei trebuie consumata foarte multa apa iar doza nu trebuie niciodata depasita – consumul de apa este cheia succesului in aproape orice tip de dieta. Se recomanda ca o persoana care incearca sa piarda in greutate sa consume cel putin 8 pahare de apa pe zi, iar doza maxima de pastile trebuie respectata intocmai. Consumarea mai multor pastile nu imbunatateste efectul acestora si poate avea chiar efecte secundare neplacute.
  3. In cazul in care se urmeaza in paralel un tratament medicamentos, trebuie consultat medicul – unele substante din orice pastila de slabit, in mod special cafeina, pot avea efecte neplacute in anumite situatii sau in combinatie cu alte tratamente medicamentoase. Medicul este in masura sa ofere alternative sau sa decida daca vreun ingredient din tipul de pastile de slabit folosit intra in reactie cu substantele din medicamentele prescrise.