Am putina burtica, cum sa ma imbrac?

Ai puţină burtică? Nu te alarma! Poţi face abdomene pentru a scăpa de burtică sau…poţi să-ţi asumi burtica! Citeşte sfaturile noastre şi nu uita că tocmai atunci când încerci să ascunzi ceva atragi toate privirile!

Există şi câteva vedete care îşi asumă kilogramele în plus! Acele femei pe care tu le admiri au un corp normal de femeie, nu au un tocmai un corp de vis cum crezi tu, dar ştiu cum să-şi ascundă defectele! Shakira – cântăreaţa latino a devenit o specialistă în dansurile lascive.

Ea îşi arată întotdeauna burtica purtând o pereche de blugi cu talie joasă şi un top scurt. Shakira a ştiut să mizeze pe forţele sale: o voce frumoasă, origini orientale. Și să nu o uităm pe Jennifer Lopez – „bomba latino” celebră pentru formele ei apetisante. Haideți să vedem câteva trucuri care să ne facă să ne simtim frumoase și sexy chiar și cu puțină burtică.

Alege bine culorile

Negru, gri, kaki, grena, gri şobolan sau bleumarin sunt culori închise, iar acestea diminuează volumul, dar nu te limita: poartă şi culori în concordanţă cu caracterul tău şi cu starea ta de dispoziţie! Dar nu purta mai mult de trei culori!

Alege materialele bune

Materialele bune sunt în general cele fluide. Acestea trebuie să creeze un efect de verticalitate pentru a alungi silueta, astfel că un design vertical poate fi foarte avantajos.

Alege accesoriile corecte

Iarna, colanţii sunt aliaţii cei mai de preţ! De toate felurile şi culorile, colanţii vor ascunde burtica. Ideali sub o fustă sau o rochie, asortaţi cu nişte cizme sexy!

Centurile late si topurile

Dacă vrei să laşi impresia că ai o talie subţire trebuie să aşezi centura puţin mai sus de şolduri dacă porţi rochii sau topuri lungi. Centura se va plia exact unde trebuie. Dacă vrei să-ţi ascunzi colăceii eşti norocoasă! Deja există o mulţime de topuri în magazine care se strâng la nivelul taliei, ascunzându-ţi colăceii. Asortează-i cu pantaloni sau blugi cu talie înaltă.

Trebuie să eviţi:

 • Blugii cu talie prea joasă – burtica ta are toate şansele să iasă din blugi
 • Bluzele prea scurte
 • Vestele scurte – optează mai degrabă pentru cele lungi
 • Imprimeurile mari – evită culorile şi imprimeurile stridente
 • Idei de ținute
 • Rochia babydoll – forma sa de trapez este perfectă pentru a-ţi ascunde burtica. Acest tip de rochie este largă la burtică şi scurtă pentru a-ţi pune în evidenţă picioarele.
 • Vesta lungă – aceasta ascunde şoldurile mari şi burtica. O poţi purta cu o pereche de blugi şi cu pantofi cu toc. Asortează vesta cu brăţări fanteziste.
 • Fusta amplă – puţin largă la nivelul burticii, acest tip de fustă este foarte confortabilă. Optează pentru un material fluid precum in, mătase.
 • Fusta dreaptă, ultra feminină – dacă porţi o fustă dreaptă lumea îţi va remarca şoldurile, nu burtica.
 • Blugii cu talie înaltă – îţi vor pune în valoare formele, fesele în special.
 • Tunica – în ceea ce priveşte tunica poţi opta pentru imprimeuri îndrăzneţe dar ai grijă să alegi un material bun. Evită materialele sintetice care se mulează. O poţi purta cu o pereche de blugi sau leggings.