Tendintele arabesti din vara asta

Nu stiu altii cum sunt” dar mie imi place sa miros frumos. Si banuiesc ca si altora le place ca eu sa miros frumos. Logica e simpla pana aici. Dar unde se „impute” treaba?

Dupa ani si ani de incercat parfumuri, de la toate firmele mici, mijlocii si mari, adica parfumand toata economia nationala peste ale mele piei, mi-am dat seama ca nu exista UNU, da’ UNU (parfum) care sa-mi racoreasca simturile si sa ma simt si eu ca o „trestie cugetatoare”.

Pana.. anul asta

La un magazinut deschis nou-nout, cu expertiza in parfumuri arabesti. AMG! ce طبيعي

Stiti ce am zis acolo? Nici eu.

Important e ca acel magazinut, numit Arabian Attar (Parfumuri arabesti Cluj), hopa si reclama, da’ ce, ati crezut ca scriu pe gratis? da, scriu, ca asa esti liber, neafiliat politic, ok! ideea e ca in acel magazin am gasit parfumul viselor mele.

Cu menta. Cica sunt mai multe feluri, dar le incerc pe rand. Jannah, Remember me, colectia Al Haramain, am de unde alege menta de parca as fi pe campul cu flori si preturile sunt si pentru bugetari, if you know what I mean 😉menta remember me

De ce nu mi-am gasit parfumul pana acuma?

Stiti senzatia aceea cand te dai cu parfum si cainele tau stranuta ca dementul de pe hol ca iti moare inecat de parfum?

Asta NU caut.

Imi doream un parfum subtil dar de durata, cu tente naturale care sa-mi aromatizeze papilele olfactive fara sa ajunga la cele gustative.

Parese ca parfumurile arabesti chiar sunt in stare sa trezeasca spiritul din tine.

Nu am nimic impotriva brandurilor arhi-cunoscute, dar consider ca e intelept sa incercam si ceva mai natural, nu neaparat scump si de eticheta.

Asa ca daca vreti sa traiti cele 1000 si una de nopti, trageti o vizita la Arabian Attar, fie ca sunteti barbati sau femei, acolo gasiti parfumuri pentru toti si pentru toate.

Mai mult, daca sunteti prinsi intr-o vanatoare de cadouri, acolo e oaza orientala de succes. V-ati scos.

Hai, la imbatat cu parfumuri! Sa aveti o zi senina!