Parfumul Doir Tendre Poison – mie imi place!!!!

Cu cat descopar mai multe despre linia de parfumuri Poison, cu atat ma mir mai mult de faptul ca parfumul original Poison, eliberat in anul 1985, are 11 produse secundare. Indiferent de care parfum vorbesti, tot reprezinta un numar mare de produse secundare.

Parfumul Doir Tendre Poison In sticla:

Proaspat, dulce si lemnos, cu o urma de condimente si putin chihlimbar. Seamana un pic cu apa de toaleta Gucci Flora.

La aplicare: Parfumul Tendre Poison scoate imediat la iveala o aroma de citrice proaspete, urmata de o deschidere dulce care iti ofera imediat note florale si lemnoase. Se simte o urma de chihlimbar in acest parfum, probabil ca rezultat al mierii care adauga o nota calda acestui parfum, pe masura ce combate senzatia racoroasa de citrice care a aparut la deschidere. Parfumul atinge o coarda florala in etapa mijlocie, cu o nota de tuberoza care isi face o intrare grandioasa la nivelul nasului meu.

Tuberoza ofera restului de flori – si parfumului ca un intreg- o calitate cremoasa draguta, care complimenteaza calitatea lemnoasa care stabileste acest parfum si il duce la notele de baza.  Parfumul Tendre Poison se termina cu un miros dragut lemnos si aromat.

Tendre Poison

Extra: Parfumul Doir Tendre Poison

Tendre Poison este o aparitie destul de veche pe piata cand vine vorba de produse secundare a parfumului Poison. A aparut pe piata in anul 1994 si pare dificil de gasit pe piata in magazinele generale in ziua de azi. Eu, cel putin, nu am vazut acest parfum pe rafturile magazinelor. Ai putea avea nevoie sa intri pe eBay pentru a gasi acest parfum, dar trebuie sa fii atent, pentru ca sunt foarte multe produse contrafacute dupa aceasta linie de parfumuri.

Design: Forma este, in general, similara cu sticluta originala a parfumului Poison. Este totusi o sticla foarte draguta si cred ca este o utilizare inteligenta  a formei de mar, care sugereaza un anumit nivel de caracter jucaus, in timp ce mentine o aura de lux. Nu prea imi place culoarea de verde deschis, dar aspectul general este in regula.

Parfumul Doir Tendre Poison face parte din familia de parfumuri Woodsy Floral

Note: bergamota, mandarine, halvan, trandafir, miere, frezie, flori de portocale, tuberoze, mosc, helitropium, vanilie, lemn de santal.

Chiar mi-a placut acest parfum. Este unic in sensul ca niciodata nu am mai mirosit nici un parfum care sa progreseze in acest mod. De asemenea, miroase modern, in ciuda faptului ca a aparut pe piata la inceputul anilor ‘90. Dar scoaterea timpurie a acestui parfum pe piata probabil l-a ajutat sa stea departe de parfumurile mai noi, care tind sa miroase putin cam generic, din punctul meu de vedere.

Foto: catawiki.com