Plimbarea pe strada a copilului

O plimbare lunga, fara o tinta precisa, fara griji sau ora exacta la care trebuie sa ajungem intr-un anume loc sau sa ne intoarcem acasa.

Plimbarea copilului cu caruciorul este o activitate placuta atat pentru mama, dar mai ales pentru copil.Cand alegeti un carucior ar fi de preferabil sa fie 3 in 1.

De ce un carucior 3 in 1 ?

Pentru ca ofera atat cosuletul auto, landoul, dar si caruciorul sport, iar acestea sunt compatibile, ceea ce inseamna ca landoul si scaunul auto pot fi folosite separat sau asezate pe sasiul caruciorului. Un carucior de acest fel, numit si carucior multifunctional, are numeroase beneficii nu numai pentru bebelus, dar si pentru parinte.

Aici aveti un model de carucior multifunctional,care mie imi place foarte mult si are un pret bun zic eu.

Carucior pentru copii 3 in 1 MyKids GC116 Roz Caruciorul 3 IN 1 MyKids GC116 este un carucior pentru copii, 3 in 1, recomandat copiilor cu varsta intre 0-3 ani.
Caruciorul este compus din landou nou nascuti, cosulet auto si modul sport.

Are un design modern, este usor de manevrat, cu o multime de accesorii ce il recomanda ca pe un carucior multifunctional.
Manerul este ergonomic, ajustabil pe inaltime, rotile din fata sunt pivotante, prevazute cu dispozitiv de fixare, iar cele din spate sunt prevazute cu frana.

Copertina este reglabila si se poate detasa cu ajutorul unui fermoar.
Suportul pentru picioruse si suportul pentru talpile picioruselor sunt special confectionate pentru a oferi celor mici o pozitie cat mai comoda.

Caruciorul are cos pentru cumparaturi, accesorii sau jucarii.

Instalarea landoului si a cosuletului auto se face foarte usor, prin montarea simpla, cu ajutorul celor 2 adaptoare.
Plierea se face foarte simplu, prin ridicare pedalei de pliere; ocupa spatiu putin de depozitare si poate fi transportat cu ajutorul corzii de blocare, care este foarte rezistenta.
Este dotat cu o geanta pentru mamici, compartimentata, unde veti putea depozita accesoriile copilului.

Acest carucior este complex, practic, usor de manevrat si va corespunde cu siguranta tuturor cerintelor dumneavoastra.