Cum sa gestionezi trecerea la o dieta vegetariana?

Mancarurile semipreparate scad timpul de gatit. Magazine cu mancaruri naturiste au o gama variata de supe instant si feluri principale semi preparate. Supermagazinele pot avea raioane cu mancare vegetariana. Multe supe ce se gasesc in mod curent la magazine pot fi folosite intr-o dieta vegetariana. Orezul, in diferite sortimente este un aliment pentru vegetarieni, ca si diverse sosuri.

Cereti meniu vegetarian la restaurant! Orice restaurant va va servi o farfurie cu paste fara carne sau alt meniu vegetarian chiar daca nu au un specific vegetarian. Daca sunteti la un eveniment organizat de altcineva, cereti chelnerului sa inlocuiasca puiul din farfurie cu inca un cartof.

Liniile aeriene ofera meniuri vegetariene daca cereti inainte. Intrebati agentul de calatorie sau agentia.

Comandati urmatoarea pizza fara branza dar cu mult toping de vegetale.

Cautati carti de retete vegetariene la vanzatorii de carti si distrati-va incercand retetele.

Cele mai bune locuri pentru meniuri vegetariene sunt restaurantele cu specific international.

Gratarul facut in curte poate fi sanatos fara carne. Puteti frige vinete si coace alte vegetale.

Intrati in magazinele cu mancaruri specifice anumitor populatii, mai ales cele cu specificul Orientului Mijlociu, Italian, Indian si Asiatic. Veti gasi tot felul de delicatese cu specilegumefic vegetarian.

Cele mai simple mancaruri sunt si satisfacatoare. Orezul asezonat cu ierburi si stropit cu mustar sau seminte de floarea soarelui este foarte bun.

Diversificati-va dieta vegetariana cu mancaruri familiare preparate intr-un mod nou. Gatiti orezul intr-un amestec de apa cu suc de mere.

Cand calatoriti, luati-va pachete cu supa instant, fructe si batoane pentru vegetarieni