Activitati pe care le poti face cand nu poti iesi afara

De mult te auzi spunând că este prea aglomerată casa, că ai adunat prea multe lucruri sau că este, în fapt, o dezordine controlată? Ei bine, această perioadă este acel moment pe care îl așteptai pentru a te apuca de treabă!

Baia

Locul tău de relaxare? Baia este acolo unde îți place să faci un duș fiebinte și să te dai cu cremele care promit minuni. Acum este momentul oportun să arunci toate cremele care își așteptau rândul să fie folosite, dar nu s-au ridicat așteptărilor tale, așa că le-ai lăsat pentru mai târziu. Adică le-ai uitat pe un raft îndepărtat. Dacă tot arunci cremele, de ce să nu îți iei puțin timp și pentru o scurtă reorganizare? De când te așteaptă rafturile alea… E timpul să le faci mai practice!

Bucătăria

Următoarea zonă de rarefiat ar putea fi bucătăria, nu crezi?

Știm cu toții că acesta este locul în care ne petrecem cel mai mult timp și, de cele mai multe ori, aici se adună cele mai multe lucruri de ordonat. Poți începe cu blatul și apoi cu dulapurile pentru a putea avea controla supra situației. Cu siguranță nici frigiderul ori congelatorul nu s-ar supăra dacă le-ai face o vizită inoportună!

Livingul

Netflix and chill? Aici e oaza ta de liniște sau zona de timp petrecut în familie. Lucrurile ar trebui să fie mai ușor de gestionat, însă este foarte posibil să ai câteva surprize. Sunt o mulțime de opțiuni aici. Că alegi o plantă, o lampă sau o nouă pătură, decorul se va schimba complet! Online găsești toate accesoriile de care zona ta de confort se bucura și cum puțin shopping online nu strică nimănui, te poți consola la gândul că își vei susține magazinul favorit!

Dormitorul

Ultimul, dar nu cel din urmă, este dormitorul. Ei bine, aici, probabil, vei avea cel mai mult de muncă. Începi cu hainele. Le poți sorta, le poți dona, poți considera că e timpul pentru altele noi (din nou shopping online!) și vei ajunge să mai faci și altele. Cum ce? Să schimbi așternuturile, să aspiri puțin. Dă-ți timp, este important să nu pui presiune pe tine. Nu e nevoie să termini totul într-o zi.

Organizarea casei îți va oferi sentimentul de control și te va ajuta să privești diferit aceste zile petrecute în casă. Tot zilele acestea ai putea încerca și o nouă rețetă, ce zici? Acum avem destul timp pentru noi și familia noastră!