Noul iPhone 6 a venit si la noi!

Atat timp cat Iphone 6 ajunge in tara atat de repede, inseamna ca exista o cerere destul de mare. E un lucru foarte bun ca ajunge atat de repede intrucat nu mai poate spune nimeni ca atunci cand ajunge Iphone 6 la noi, in USA se lanseaza urmatorul model.

In alta ordine de idei, unii dezvoltatori sunt fericiti ca pot studia si testa noile tehnologii la scurt timp dupa lansare.
Romania intra in randul tarilor cu “cultura” pentru electronice de calitate fiind prezenta pe harta lansarilor mondiale ale noului iPhone 6.

Prin pasul important pe care l-a făcut Quickmobile dă posibilitatea pasionaţilor de tehnologie să beneficieze  de un telefon foarte performant mult rapid ca celelalte telefoane. Nu-i aşa dragi pasionaţi de tehnologie că v-am dat o veste bună? Acum puteţi foarte rapid să vi-l comandaţi de pe quickmobile.ro fără să mai fiţi nevoiţi să mai staţi la cozi interminabile. Faceţi comandă online şi vă vine direct acasă foarte rapid. Care este diferenţă între iPhone 5 şi iPhone 6 nu vă spun,  deoarece vreau să vă las pe voi să descoperiţi intrând pe site-ul celor de la Quickmobile.

 Vă spun sincer că şi eu mă bucur de apariţia lui iPhone 6, dar nu atât de tare pe cât mă bucur de faptul că pot câştiga primul iPhone 6 din ţară participând la concursul de pe blogul lui Cristi.

Dacă şi voi vă doriţi să-l câştigaţi vă recomand să participaţi  la concurs. Multă baftă vă doresc! Fie ca cel mai norocos dintre noi să câştige telefonul pe care mulţi dintre noi şi l-ar dori şi pe care Quickmobile ni-l face cadou cu drag.