Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S – un produs economic

Este timpul sa vorbim despre lucruri serioase. Astfel, dat fiind faptul ca a venit primavara, iar femeile sunt din ce in ce mai rasfatate, mai ales la inceputul primaverii, o recomandare buna este sa acestea sa primeasca apreciarea de care au nevoie, nu doar la inceput, in luna martie, ci oricand. Drept urmare, ce ar fi daca le-am face viata mai usoara tuturor femeilor dragi din viata noastra? Indiferent ca este vorba de mame, suroriri, prietene, bunici, verisoare sau colege, important este ca acestea sa se simta apreciate. Iar o idee buna pentru a face acest lucru este cu ajutorul unei masini de spalat vase, asa cum este modelul Indesit DSR 57M19 A S. Astfel, iata ce trebuie sa stiti mai exact despre aceasta.

Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S- micuta, dar eficienta

Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S nu este un produs cu dimensiuni generoase, ci unul mai degraba modest cand vine vorba de acest lucru. Astfel, aceasta este dotata cu 7 programe eficiente, care isi fac treaba bine pentru 10 seturi. Intr-adevarat, sunt masini de spalat vase cu o capacitate mai mare, de 12, 14 sau chiar 16 seturi, insa pentru o familie moderna, cu doar 2-3 membrii, masina de spalat vase este suficient, chiar si pentru zilele in care primiti amici sau rude in vizita.

Din punct vedere al eficientei energetice, modelul face parte din clasa A+. Acest lucru este important, deoarece modelul se dovedeste mai economic decat altele asemanatoare. Si este firesc sa fie asa, avand in vedere faptul ca este vorba de o masina de spalat vase de dimensiuni mai mici.

Indesit DSR 57M19 A S

Si pentru ca am mentionat anterior programele, Indesit DSR 57M19 A S vine cu unul intentiv care se recomanda a fi folosit in cazul vaselor foarte murdare. Pe langa acesta, exista si un program Bio/Eco care consuma si mai putin decat in mod obisnuit si care este mai delicat cu vasele.

Un alt avantaj este faptul ca masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S include tehnologia de decalcifiere. Acest lucru prelungeste considerabil durata de viata a dispozitivului, deoarece sunt studii care indica faptul ca in cele mai multe cazuri calcarul afecteaza grav „sanatatea” masinii de spalat vase. Acestui avantaj se adauga si functia AquaStop care previne inundatiile. In felul acesta, nu trebuie sa va faceti griji/

Exista si cateva dezavantaje atunci cand vine vorba de acest produs. Printre ele se numara faptul ca masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S nu prezinta conexiune pentru apa cald, fapt care ar fi imbunatatit si mai mult procesul de spalare. Totodata, ea nu are filtru de autocuratare. Drept urmare, va trebui ca utilizatorul sa se ocupe de ingrijirea ei manual.

In ceea ce priveste pretul modelului, acesta este potrivit dotarilor, fiind mai mic decat in cazul altor masini de spalat vase. Trebuie retinut si faptul ca acest dispozitiv din gama Indesit are un afisaj electronic care indica timpul ramas pana la finalizarea procesului de spalare al vaselor.