Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX – de ce merita aleasa

Stiti foarte bine ca masinile de spalat din gama Whirlpool sunt recunoscute pentru atributele bune: de la designul inteligent, optimizat pentru diverse spatii, pana la caracteristici si atribute. Insa, ceea ce vrea compania sa demonstreze este faptul ca ea nu produce doar masini de spalat rufe, ci si dispozitive frigorifice de inalta clasa. Printre acestea se numara si modelul pe care vi-l prezentam astazi si anume combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX. Iata de ce este in stare produsul.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX – al saselea simt o face diferita

Tehnologia al 6-lea simt nu este un mit. Ea este reala si face parte dintre dotarile excelente ale combinei frigorifice Whirlpool BSNF 9101 OX. Astfel, aceasta garanteaza un nivel de umiditate perfect, nu doar in frigider, ci si in congelator. Totodata, acest lucru duce la pastrarea alimentelor vreme mai indelungata. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, inseamna ca puteti pastra fructe si legume de pana la 4 ori mai mult timp.

Dincolo de acest lucru, Whirlpool BSNF 9101 OX a implementat sistemul Microban. Acesta din urma este lider de piata in ceea ce priveste crearea sistemelor antibacteriene, menite sa filtreze aerul. In felul acesta, va puteti bucura de un stil de viata mai sanatos, deoarece alimentele pe care le asezati in interiorul combinei vor fi pastrate nu doar proaspete, ci si sanatoase. Si tot sistemul Microban in colaborare cu dotarile Whirlpool au reusit sa combata mirosurile neplacute. Prin intermediul unui ventilator inteligent, aerul este distribuit perfect in toate compartimentele combinei, iar alimentele nu se mai alereaza la fel de usor. Acest filtru antibacterian intalnit in cazul modelului Whirlpool BSNF 9101 OX a fost mai intai testat, el reusind sa treaca toate testele. Ba mai mult, acest sistem a fost aprobat de cercetatorii germani care intocmesc studii de calitate.

Whirlpool BSNF 9101 OX

Whirlpool BSNF 9101 OX

Avand in vedere dotarile mentionate anterior, este firesc ca modelul Whirlpool BSNF 9101 OX sa beneficieze si de sistem de racire NO FROST, atat pentru congelator, cat si si pentru frigider. Acestea are rolul de a genera temperatura perfecta pentru alimente, fara a le ingheta. Iar utilizatorul nu mai are nevoie sa piarda timp pretios dezghetand periodic dispozitivul.

In ceea ce priveste volumul modelului Whirlpool BSNF 9101 OX, acesta este mai mult decat generos. Este vorba de un volum net total de 249 L, ceea ce confera suficient spatiu pentru toate tipurile de alimente, chiar si pentru cele care au dimensiuni mai mari. Totul se realizeaza, desigur, cu ajutorul unui sistem bine compartimentat, special gandit de catre cei de la Whirlpool, astfel incat sa incapa si sticle, unt, oua, fructe, legume. Si totul fara ca aceste alimente sa se imprastie.

Daca ne raportam la pretul combinei Whirlpool BSNF 9101 OX, am putea spune ca acesta nu este mare. Combina are dotari excelente, ceea ce o face o alegere de top pentru foarte multi utilizatori. Astfel, investia este una de durata, care merita efortul financiar. Cu atat mai mult cu cat combina face parte din clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru ii confera un consum de energie bun de doar 325 kWh/ an.