Produs de la ZorileStore.ro

 Am promis ca, odata cu ajungerea produsului de la cei de la  Zorile Store voi face un review. Ei bine, astazi a ajuns. Ce sa spun! Intai vreau sa specific ceva: produsul ce mi-a ajuns nu este cel specificat in articol, deoarece am fost informat ca produsul solicitat de mine nu mai era pe stoc, asa ca am solicitat altul intr-un e-mail carte ei. Produsul nou este acesta!

     Sunt multumit de calitatea produsului. Este cel pe care l-am comandat! Este marimea 41, cea specificata de mine si este de calitate buna. Apreciez promtitudinea de care cei de la Zorile Store au dat dovada. La convorbirea telefonica cu ei, mi s-a spus ca o sa imi vina (nota: Papucii) marti, adica astazi, si chiar au venit!
Nu stiu ce sa mai spun! Specific inca odata ca produsul este in stare buna, cu chitanta si ca este cel comandat de mine. De astazi, pot declara public pe blog ca ii respect pe cei de la ZORILE STORE si ca ii invit pe toti sa faca comenzi de produse de la ei, ori pe internet, ori sa cumpere personal de la sediile lor din Neptun, Vama Veche, Constanta sau Mangalia!