Cum putem reduce celulita fara suplimente?

Celulita poate fi un lucru frustrant pentru persoanele care au fost îndeajuns de ghinioniste să vadă cum apare pe corpul lor. Deseori, este alocat mult efort pentru prevenirea celulitei, dar acest lucru nu este suficient. Dacă sunteți una dintre persoanele care au avut celulită, iată câteva soluții pentru problema voastră.

În funcție de ruta pentru care optați, există multe metode naturale care pot reduce celulita. În plus față de acestea, există și metode mai puțin convenționale împotriva celulitei. Așa că vom discuta câteva dintre aceste alternative pentru a afla, dacă este cazul, care dintre ele sunt potrivite pentru voi!

Mai întâi vom analiza metodele mai puțin invazive de a scăpa de celulită. Aveți răbdare – deși acest segment poate fi destul de lung, descrie modul cel mai natural și mai sănătos de a reduce celulita. Înainte să optați pentru remedii rapide și invazive, ar trebui să încercați aceste opțiuni.

Îmbunătățiți-vă nivelurile de fitness si dieta!

Aceasta primă opțiune este, cel mai probabil și din multe puncte de vedere, alegerea cea mai bună. Nu numai că ajută la combaterea celulitei, ci vă va ajuta să vă îmbunătățiți și calitatea vieții. Există numeroase moduri de a pune aceste lucruri în acțiune.

Este bine sa începeți prin a încorpora o sesiune generală de întinderi în regimenul zilnic. Dacă aveți un loc de muncă unde vă petreceți majoritatea timpului într-un mod staționar, atunci aveți șanse mai mari să suferiți de celulită.

celulita pe picioare

Cu toate acestea, dacă aveți posibilitatea să faceți regulat întinderi (odată la câteva ore), acest lucru va promova circulația sângelui în corpul vostru. Echilibrarea circulației poate contribui semnificativ la reducerea celulitei.

În mod similar, puteți utiliza un roler de spumă pe zonele afectate. Acest lucru va relaxa atât mușchii, cât și depozitele de grăsime! Cu ajutorul acestui proces, veți spori și mai mult circulația și veti contribui la reducerea vizibilității celulitei.

Aportul de apa conteaza in tratamentul celulitei

În plus față de acest lucru, ar trebui să sporiți și aportul de apă. După cum probabil ați observat din celelalte articole, nivelurile estrogenului sunt un factor cheie care contribuie la producerea celulitei. Cu toate acestea, sporirea aportului de apă vă va ajuta să echilibrați nivelurile estrogenului și va ajuta corpul sa ardă mai rapid grăsimile. Știm ca apa poate fi plictisitoare, așa că puteti amesteca lămâie sau lămâie verde, pentru a evita monotonia consumului apei din timpul zilei.

De asemenea, este indicat să sporiți și aportul nutrițional. Deși un măr pe zi ține doctorii departe, consumul fructelor poate nega și celulita! Multe fructe conțin antioxidanți, lucru care ajută corpul să funcționeze în mod adecvat. Diversele tipuri de alimente încurajează rezultatele benefice, cum ar fi prevenirea leziunilor țesutului, prevenirea inflamației în țesuturi, precum și îmbunătățirea producției de colagen.

Nu ignorati nici exercitiile fizice:

Exercițiile regulate sunt și ele importante. Dacă puteți arde grăsimile și spori tonifierea musculară, nu numai că vă veți îmbunătăți sănătatea generală (mai ales sănătatea inimii), ci veți scădea și nivelurile celulitei! Puteți alege orice număr de exerciții fizice. Pentru începători, puteți rămâne la ceva minor, cum ar fi activitățiile cardiovasculare, cum ar fi utilizarea unei biciclete staționare sau folosirea unei eliptice. Cu toate acestea, dacă simțiți că doriți să atacați celulita în mod direct, ar trebui să vă interesați de ridicări ușoare de greutăți. Pe măsură ce vă tonifiați musculatura și reduceți conținutul de grăsimi, veți observa mai puțină celulita, deoarece noii voștrii mușchi tonifiați vă vor menține pielea fermă!

Dacă decideți să includeți activități fizice în procesul de reducere a celulitei, poate sunteți interesați de acest pas! Unii specialiști susțin că masajele și alte remedii terapeutice pot contribui la reducerea celulitei. Deși niciunul dintre aceste remedii nu este dovedit că funcționează, veți avea parte de un masaj relaxant ca bonus!

Sunt si remedii naturale pentru celulita:

Acum că am discutat toate remediile naturale, haideți să analizăm mai profund remediile potențiale oferite de suplimente și creme. Este important să menționăm că deși există multe creme menite să reducă celulita, sunt prea puține dovezi care să confirme că aceste produse funcționează cu adevărat.

Introducem creme, loțiuni, geluri și suplimente – Deși aceste produse nu prezintă dovezi empirice asupra eficienței, multe persoane susțin că au obținut rezultate pozitive în urma utilizării lor. Unele companii au introdus chiar și un amestec de suplimente și creme topice, susținând că acestea reduc celulita în doar câteva luni. Aceste produse includ acizi grași esențiali (care pot fi obținuți din suplimente cu ulei de pește), împreună cu energizanți de celule.

Unele dintre aceste unguente topice pretind că ajută la sporirea producției de colagen, o substanță fundamentală a țesutului conjunctiv. Cu toate că niciunul dintre aceste produse nu a fost dovedit că face acest lucru, există dovezi asupra anumitor alimente, așa că sugerez să mențineți o dietă sănătoasă, pentru a ajuta la acumularea colagenului, care va ajuta la reducerea impactului grăsimii, atunci când împinge suprafața pielii.

 

Pentru multe persoane, aceste produse pur și simplu maschează problema, care constă într-un surplus de țesut adipos care împinge pielea. Nici o cantitate de creme, loțiuni, geluri sau suplimente nu va rezolva acea problemă. Deși aceasta poate fi o opțiune pentru persoanele care suferă de celulită fără a avea țesut adipos în exces, nu ar trebui să fie prima opțiune.